Hopmans Groep Beleggingsobjecten zorgvastgoed

Belegger

Beleggen in vastgoed was nog nooit zó dichtbij

Wij helpen u met het vinden en beheren van diverse beleggingsobjecten met een top rendement.

Beleggen in vastgoed

Alles voor succesvol beleggen.

Beleggen kan op verschillende manier. Als belegger kunt u verschillende doelen hebben, maar één ding hebben alle beleggers gemeen: er wordt geïnvesteerd. En bij voorkeur in vastgoed met een goed rendement.

De Hopmans Groep helpt beleggers in alle soorten en ordes van grootte. Particuliere beleggers, zakelijke investeerders of institutionele beleggers.

  • Beleggingsobjecten met een solide rendement;
  • Zeer diverse objecten voor elk type belegger;
  • Profiteer van onze full-service beheer mogelijkheden;
  • Alles helder en tot in detail geregeld.

Team Ralph.jpg

Spreek direct met een specialist

Neem contact op voor meer informatie.

Ontvang meer informatie over beleggen in vastgoed.

Contactformulier (inline)

Beleggen doelen

Voor ieder doel een geschikte beleggingsvorm

Iedere belegger heeft zijn of haar eigen, wensen of voorwaarden om te beleggen. De een hecht veel waarde aan een zo hoog mogelijk rendement, de ander wil bijvoorbeeld vooral continuïteit terugzien. Of vanwege de lage rente is het minder interessant meer om uw geld bij een bank te plaatsen.

Om erachter te komen hoe we u het beste kunnen adviseren, gaan we graag met u in gesprek.

Hopmans Groep Feature icon 5
Hopmans Groep Feature icon 5

Vergroten rendement

Een hele belangrijke reden om een belegging succesvol te maken is het rendement. Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Voordat u overgaat tot aanschaf van een object, kunnen we voor u een rendementsberekening maken. Dan kunt u zien welke factoren van invloed zijn op uw rendement, zoals aankoopprijs, huurprijs, onderhoud, verloop en de verschillende periodes of termijnen. Het is ook mogelijk om bestaande beleggingen voor u te bekijken om te onderzoeken of er een rendementsverhoging mogelijk is.

Hopmans Groep Feature icon 6
Hopmans Groep Feature icon 6

Continuïteit

De continuïteit van een belegging kunnen we op verschillende manieren benaderen. Dat kan vanuit kostenoogpunt. We kunnen samen onderzoeken welke investeringen voor onderhoud er op korte -en lange termijn nodig zijn. Of de continuïteit van de huuropbrengsten. Als blijkt dat er bovengemiddeld verloop is in de huurders dan kunnen we onderzoeken wat daar de reden van is. En daarop inspelen om de continuïteit van de huurders te vergroten. Onze jarenlange kennis en ervaring is daarbij waardevol voor u. Het geeft mogelijk inzichten die u eerst niet had.

Hopmans Groep Feature icon 5
Hopmans Groep Feature icon 5

Beleggen in plaats van sparen op de bank

Tegenwoordig is het niet interessant om uw spaargeld op de bank te laten staan. In sommige gevallen betaalt u zelf negatieve rente, dus kost het u geld. Een goede manier om uw geld te investeren is in vastgoed. De huuropbrengsten door verhuur zijn namelijk veel interessanter voor u dan de rentes bij de banken. En daarbij is de kans groot dat uw investering op langere termijn nog meer waard geworden is.

Zorgeloos beleggen

Wij ondersteunen u in ieder stap van het proces.

Voor iedereen die wil beleggen in vastgoed zijn wij er om te helpen. De een is een startende belegger en heeft meer behoefte aan advies over de voor- en nadelen van beleggen. De andere heeft al wel ervaring, maar wil bijvoorbeeld dat wij mee zoeken naar interessante beleggingsobjecten.

Wat uw wens of doel ook is, we kunnen u in alle fasen van beleggen helpen.

1.

Zoeken

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om te beleggen in vastgoed, dan helpen we u bij het vinden van een passend object. Ons netwerk vertegenwoordigt een groot aantal interessante partijen. Samen vinden we een passend beleggingsobject.

2.

Adviseren

Helemaal afhankelijk van uw wensen denken we mee en adviseren we over de mogelijkheden. Naast actuele marktkennis ook kunt u ook denken aan een investeringsbegroting, rendementsberekening en actuele kennis over wet-en regelgeving. Op die manier kunt u het beste een beslissing nemen, soms al voordat u een definitieve aankoop doet of start met een verbouwing.

3.

Bemiddelen koper

De huidige markt is aantrekkelijk om vastgoed tegen een interessante prijs te verkopen. De vraag naar woningen is hoog en ook bedrijfsruimtes kennen een gestaag groeiende vraag. Met afnemers als particuliere zoekers, professionele zoekers en de institutionele zoekers kan ons makelaarskantoor razendsnel de juiste verbindingen leggen door de verschillende disciplines binnen onze groep.

4.

Bemiddelen huurder

Voor veel van onze klanten volgt na de belegging ook gelijk de vraag over verhuur. Wij zijn met onze eigen vastgoedmerken in een positie om een goede match te maken met een huurder. Afhankelijk van uw wens vinden wij de huurder die voldoet aan uw gewenste profiel. We zorgen voor alles om het vastgoed onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Van de marketing, de screening tot en met de huurcontracten en het proces-verbaal van oplevering.

5.

Onderhoud en vastgoedmanagement

Een onderdeel waar we ook trots op zijn is de totaaloplossing. Daar zit ook onderhoud en beheer bij inbegrepen. De diensten bestaan uit financieel management waarbij we alle administratie voor u uit handen nemen en technisch management. Met het technisch management wordt u voorzien van bijvoorbeeld planmatig onderhoud en 24/7 storingsafhankelijk onderhoud. Wij doen dat mensen onze eigen mensen en preferred partners uit ons eigen netwerk.

Beleggingsobjecten

Beleggen kan in verschillende typen vastgoed

Er is een flinke diversiteit in de soorten objecten waarin u kunt beleggen. Elk type vastgoed heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en overwegingen.

Hopmans Groep Beleggingsobjecten particulier vastgoed
Hopmans Groep Beleggingsobjecten particulier vastgoed

Particulier vastgoed

Afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte kunt u ervoor kiezen om onder of boven de huursubsidiegrens te verhuren.

Hopmans Groep Beleggingsobjecten bedrijfsmatig vastgoed
Hopmans Groep Beleggingsobjecten bedrijfsmatig vastgoed

Bedrijfsmatig vastgoed

We helpen ook bij de belegging in zakelijk vastgoed. Hier spelen locatie, bestemming, functie, grootte en type contracten een belangrijke rol in de keuzes.

Hopmans Groep Beleggingsobjecten zorgvastgoed
Hopmans Groep Beleggingsobjecten zorgvastgoed

Zorg vastgoed

Mensen blijven ook langer thuis wonen en initiatieven om samen zorg in te kopen zijn steeds actueler. Onze kennis op het gebied van vastgoed in de zorg kan voor u interessant zijn.

Hopmans Groep Vastgoed 1 Licensed
Hopmans Groep Vastgoed 1 Licensed

Nieuwbouw

In ons netwerk onderhouden wij nauwe contacten met projectontwikkelaars. Nieuwe duurzame bouwtechnieken, energieneutrale woningen en de realisatie van nieuwe huur- en koopwoningen zorgen voor interessante mogelijkheden voor beleggers.

Hopmans Groep Beleggingsobjecten wooncomplex vastgoed
Hopmans Groep Beleggingsobjecten wooncomplex vastgoed

Wooncomplexen

In ons portfolio beheren we ook complete wooncomplexen. Afhankelijk van uw doelen en gewenste investering, kunnen we u adviseren over beleggen in dit type vastgoed.

Adviesgesprek

Welke doelen wilt u behalen met beleggen?

Wat uw situatie ook is, het is altijd belangrijk om goed advies in te winnen. Advies over wet- en regelgeving, belastingen, financiën, technische eisen, waardes, kopen of verkopen en uw wensen op korte en lange termijn. Elke situatie vraagt om een eigen advies. Vertel ons wat u belangrijk vindt en we vinden samen een passende oplossing voor uw vastgoed.

Hopmans Groep Team 2200px
Hopmans Groep Team 2200px
Scroll naar boven