Woning verkopen

Verkoop uw woning met ondersteuning op maat.

Profiteer van onze bewezen verkoopstrategie en verkoop uw woning met succes.

Woning verkopen

Alles voor succesvol verkopen.

Op dit moment is er veel vraag naar woningen. Daar kunt u als verkoper uw voordeel mee doen. Toch blijft het verkopen van een woning een spannende aangelegenheid. Hoe pakt u dit aan? Hoe bereikt u potentiële kopers? En hoe onderhandelt u naar het beste resultaat?

Als regionale makelaardij hebben we 20 jaar ervaring met verkoop, aankoop en bemiddeling. Wij weten dus wat nodig is om te zorgen voor de perfecte match en het beste resultaat. Als verkoopmakelaar vertegenwoordigen wij hierin uw belangen. Zo zorgen we voor persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject. Van waardebepaling tot scherpe onderhandelingen en de daadwerkelijke transactie.

Wij zetten alles op alles om de juiste koper te vinden voor uw woning. Wilt u meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in voor meer informatie.

  • Persoonlijke aanpak met oog voor u
  • Bewezen verkoopstrategie met resultaat
  • Snel een perfecte match met potentiële kopers
  • Regionale verkoopmakelaar met kennis van de lokale markt

Ontvang meer informatie over verkopen.

Contactformulier (inline)
Team Jurgen
Team Jurgen

Spreek direct met een specialist

Neem contact op voor meer informatie.

Verkoopproces

Wij ondersteunen u in iedere stap van het verkoopproces

Wij helpen u bij alle stappen in het verkoopproces. Dat begint bij ons met een kennismakingsgesprek. U vertelt ons uw situatie en wat u belangrijk vindt. Wij helpen u bij een waardebepaling (of taxatie), het online en offline presenteren van de woning. Afspraken, bezichtigingen en de onderhandeling zitten allemaal in onze dienstverlening. Met als doel om uw woning succesvol te verkopen.

Hopmans Groep Feature icon 3
Hopmans Groep Feature icon 3

1. Kennismakingsgesprek

Onze makelaar komt bij u thuis om kennis te maken. In dit gesprek vertelt u waarom u wilt verkopen en bespreken we uw woonsituatie. We hebben gelijk de mogelijkheid om de woning goed te bekijken om een goede inschatting te maken voor ons advies.

Hopmans Groep Feature icon 6
Hopmans Groep Feature icon 6

2. Advies en waardebepaling

Na onze kennismaking kunnen we u advies geven over de wijze van verkopen. Soms adviseren we om bepaalde onderdelen wat extra aandacht te geven voordat we het op de markt brengen. Dat zijn bijvoorbeeld praktische tips zoals het opruimen van spullen, bijwerken van schades of inzichtelijk maken van de energiekosten van de woning. We maken ook een waardebepaling zodat u weet welk bedrag realistisch is voor de verkoop.

Hopmans Groep Feature icon 8
Hopmans Groep Feature icon 8

3. Promotie

Wanneer we uw woning in de verkoop mogen brengen gaan we aan de slag. Dat begint met goede fotografie en plattegronden voor een juiste indruk, het aanschrijven van ons zoekersbestand en de plaatsing op onze socials en populaire woning platformen zoals Funda.

Hopmans Groep Feature icon 9
Hopmans Groep Feature icon 9

4. Kopers benaderen

De eerste geïnteresseerden melden zich en wij zullen namens u contact met hen opnemen. Door onze persoonlijke werkwijze kunnen we goed inschatten wie er serieus geïnteresseerd is en wie niet. We plannen bezichtigingen in om de potentiële kopers uw woning te laten bekijken. Het moment stemmen we uiteraard met u af zodat de woning klaar is om te worden bekeken.

Hopmans Groep Feature icon 7
Hopmans Groep Feature icon 7

5. Bezichtigingen

Tijdens de bezichtigingen nemen we de tijd om de woning goed en volledig te kunnen zien. Afhankelijk van de belangstelling plannen we meerdere kijkers per moment of kort achter elkaar. We geven mensen ook altijd een gedrukte brochure met alle informatie zodat met thuis ook nog goed kan zien of de woning is wat ze zoeken.

Hopmans Groep Feature icon 15
Hopmans Groep Feature icon 15

6. Onderhandelen

Dit is een spannende fase omdat de potentiële koper een bod uitbrengt. In sommige gevallen krijgen we meerdere biedingen van verschillende geïnteresseerden. Om u goed te begeleiden kunnen we namens u dit onderhandelingsproces voeren. Soms is prijs namelijk niet de belangrijkste factor, maar spelen voorwaarden zoals opleverdatum en financiering ook een belangrijke rol in de keuze. Elk bod zullen we met u persoonlijk bespreken zodat u altijd zelf de beslissing neemt.

Hopmans Groep Feature icon 17
Hopmans Groep Feature icon 17

7. Overdracht

Zodra er een overeenstemming is tussen u en de potentiële koper, volgt het papierwerk. De details van de overeenkomst worden opgenomen in een voorlopig koopcontract en de koper kan de financiering gaan regelen. Alle kleine lettertjes en voorwaarden worden door ons bewaakt zodat u de woning verkoopt zoals u dat wilt. Bij de notaris wordt de overdracht formeel geregeld en ook daar zullen we bij aanwezig zijn als u dat wilt.

Adviesgesprek

Maak kennis met onze makelaar.

Elke situatie vraagt om een eigen advies. Vertel ons wat u belangrijk vindt en we vinden samen een passende oplossing voor uw vastgoed.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze verkoopmakelaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

hopmans groep homepage vastgoed mensen
hopmans groep homepage vastgoed mensen
Scroll naar boven