Woningeigenaar

Vakkundig advies over verkopen, verhuren en verbouwen

Ons uitgebreide team aan specialisten helpt u graag met uw vastgoedvraagstuk.

Meer met uw vastgoed

Alles in huis om meer te halen uit uw vastgoed.

U bent in het bezit van een eigen woning en u zit met een vraag. Dat kan komen door een verandering in uw gezinssituatie, uw werk of bijvoorbeeld door uw leeftijd. Voor elke vraag in elke situatie zijn wij er om u te helpen. Wat uw situatie ook is, er zijn vaak meer mogelijkheden dan u weet. Vertel het ons en we helpen u met het vinden van de best passende oplossing.

Er zijn een aantal mogelijkheden die voor de hand liggen zoals verkopen, verhuren of verbouwen.


Team Ralph
Team Ralph

Spreek direct met een specialist

Neem contact op voor meer informatie.

Ontvang meer informatie.

Contactformulier (inline)

Verkopen

In het geval u overweegt uw woning te verkopen, dan kunnen wij u helpen bij alle stappen in het verkoopproces. Na het kennismakingsgesprek krijgt u advies en een waardebepaling, promoten we uw woning, benaderen we kopers en faciliteren we bezichtigingen. Namens u kunnen we onderhandelingen leiden naar een succesvolle overdracht.

Hopmans Groep Huis verhuren Bergen op zoom
Hopmans Groep Huis verhuren Bergen op zoom
Hopmans Groep Woning Bergen op Zoom
Hopmans Groep Woning Bergen op Zoom

Verhuren

In sommige situaties kan het op lange termijn interessanter zijn om de woning te verhuren. Wanneer u voor uw werk voor een bepaalde periode naar het buitenland gaat. Of op wereldreis wilt. Daar komen ook vragen over rechten en plichten bij kijken. Er vindt een strenge screening plaats voordat iemand uw woning kan huren.

Verbouwen

In sommige situaties is verkopen of verhuren niet per se de beste oplossing. U kunt bijvoorbeeld uw woning aanpassen zodat er andere mogelijkheden beschikbaar komen. Zo kunt u er misschien toch zelf blijven wonen of wordt een woning opgesplitst in kleinere woongedeelten. Met onze ervaring kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden en het traject van vergunningen en wet- en regelgeving over de verbouwing en verhuur.

Hopmans Groep Woning verbouwen
Hopmans Groep Woning verbouwen

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wat u ook van plan bent, het begint met het inwinnen van de juiste informatie. Advies over wet- en regelgeving, belastingen, financiën, technische eisen, waardes, kopen of verkopen en uw wensen op korte en lange termijn. Elke situatie vraagt om een eigen advies. Vertel ons wat u belangrijk vindt en we vinden samen een passende oplossing voor uw vastgoed.

Vertel ons wat u belangrijk vindt en we vinden samen een passende oplossing voor uw vastgoed.

hopmans groep homepage vastgoed mensen
hopmans groep homepage vastgoed mensen
Scroll naar boven