Hopmans Groep Team 2200px

Over ons

Samen sterk in vastgoed

Vakkundig advies en een passende oplossing voor iedere vastgoedvraag.

Contacthallo@hopmansgroep.nl +31 (0)164 857151

Wij zijn er om iedereen te helpen bij hun vraag over vastgoed. Als vastgoedspecialisten voorzien we particuliere en zakelijke vraagstukken van een passende oplossing. Voor alle stappen in elk proces van aan- en verkoop, huur en verhuur, financieel en juridisch, technisch advies, projectmanagement en ontwikkeling, tot en met het volledige vastgoedmanagement.

We helpen een starter bij het vinden van een eerste woning en beheren complete vastgoedportefeuilles voor institutionele beleggers. Hoe groot of hoe klein de vraag ook is, we zijn er voor iedereen met een vraag over vastgoed en willen bij iedere opdrachtgever waarde toevoegen.

2009

Jaar van oprichting

1741

Objecten bemiddeld of in beheer

676

Verhuurders bij ons ondergebracht

Onze kernwaarden

Dit vinden we belangrijk

Hopmans Groep Feature icon 3
Hopmans Groep Feature icon 3

Heldere communicatie

We hechten veel waarde aan heldere communicatie. Voor onze opdrachtgevers en directe betrokkenen zijn we 24/7 bereikbaar en verschuilen we ons niet achter IT systemen. Onze collega’s pakken de telefoon, mailen of komen langs.

Hopmans Groep Feature icon 3
Hopmans Groep Feature icon 3

Professioneel

Onze mensen beschikken over de juiste en actuele kennis van hun vakgebied. Op die manier kunnen wij de professionele vastgoedpartner zijn die we willen zijn.

Hopmans Groep Feature icon 3
Hopmans Groep Feature icon 3

Samenwerken

De vastgoedsector is bij uitstek de markt waar het gaat om mensen. Of u nu huurder/koper of verhuurder/verkoper bent, we doen er alles aan om samen iedereen tevreden te houden.

Hopmans Groep Feature icon 3
Hopmans Groep Feature icon 3

Plezier

We vinden ons werk leuk en doen dit iedere dag met veel plezier. Met een team van ambitieuze collega’s zorgen we ook voor een glimlach op uw gezicht. Want wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Organigram

Onze vastgoedmerken

Alle vastgoedmerken binnen de Hopmans Groep werken volgens ons principe: een professionele samenwerking die gericht is op oplossingen voor de korte en langetermijn.

Hopmans Groep organigram 5
Scroll naar boven