Woningzoeker

Alles in huis om een fijne woning te vinden

Met de Hopmans Groep zijn we er voor iedereen met een vraag over vastgoed. Ook wanneer u op zoek bent naar een woning. Of dat nu een koopwoning, huurwoning of tijdelijke huisvesting is.

Aanbod huur

Sinds 2009 zijn wij actief in de huursector en hebben in al die jaren een groot netwerk opgebouwd. Een netwerk van woningeigenaren, woningcorporaties en beleggers. Voor hen verhuren we woningen in verschillende sectoren.

Aanbod koop

Door de overname van een gerenommeerde makelaar zijn we sinds 2021 ook actief in woningverkoop met onze vastgoedmerk Hopmans Breemaat Makelaardij. Hier helpen we met de aan- en verkoop van woningen voor particulieren. In het gehele proces van de overweging te kopen of te verkopen tot de daadwerkelijke overdracht helpen we u.

Zoekopdracht

Niet iedere woning voldoet aan uw eisen. Dus als uw gewenste woning nog niet op de markt is kunt u zich aanmelden voor ons zoekersbestand. Dan hoort u van ons zodra er een woning beschikbaar komt die voor u interessant is.

Hopmans Groep Woning zoekopdracht
Hopmans Groep Woning zoekopdracht
Hopmans Wonen Huurcontract en huurovereenkomst opstellen.jpg
Hopmans Wonen Huurcontract en huurovereenkomst opstellen.jpg

Aankoopbegeleiding

In deze roerige tijden is er in de woningmarkt behoefte aan transparantie. Wij kunnen u in elke fase van het kopen van een woning helpen. Dus niet alleen met bieden, maar stap voor stap.

Oriëntatiegesprek

Of u nu wilt huren of kopen, wij zijn u graag van dienst.

Wat uw situatie ook is, het is altijd belangrijk om goed advies in te winnen. Vertel ons wat u belangrijk vindt tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hopmans Wonen Huis kopen en woning verkopen Bergen op Zoom.jpg
Hopmans Wonen Huis kopen en woning verkopen Bergen op Zoom.jpg
Scroll naar boven